Breaking News

VIDEO: Arestări Masive la protestele studențești din S.U.A.

VIDEO: Arestări Masive la protestele studențești din S.U.A.

VIDEO: Arestări Masive la protestele studențești din S.U.A.

Autoritățile intervin violent împotriva studenților care au ocupat campusurile universitare în semn de protest împotriva genocidului care are loc în Gaza.

În S.U.A. are loc un fenomen similar cu protestele din 1970 împotriva războiului din Vietnam. Astăzi, în 2024, studenții s-au organizat cu corturi pentru ocuparea campusurilor universitare și transmiterea mesajului ferm de încetare a sprijinului acordat pentru Israel.

Student: “Israel comite un genocid sub ochii noștri, iar politicienii îl susțin cu toată energia. Este de neacceptat, este nedrept!”

Protestele s-au răspândit de la o universitate la alta în timp ce autoritățile au început represiunea. Poliția a intrat peste protestatari, i-a bătut și a arestat peste 60 de persoane implicate în organizare și agitație.

Video mai jos:

Ce s-a întâmplat în 1970 a fost un episod negru pentru istoria americană, întrucât Garda Națională a fost mobilizata cu muniție de război împotriva studenților și chiar au deschis focul, ucigând câteva persoane. Ca urmare, protestele s-au întețit și America a fost nevoită să abandoneze războiul din Vietnam.

Va fi la fel în cazul Gaza?

Check Also

EUROVIZION – Cel mai politizat concurs de muzică interzice steagul palestinian

EUROVIZION – Cel mai politizat concurs de muzică interzice steagul palestinian Deşi genocidul din Gaza …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *