Breaking News

Surpriză de proporții în lumea politică Dolj – Claudiu Vava este candidat la Primăria Craiova

Claudiu Vava este candidat la Primăria Craiova

Surpriză de proporții în lumea politică Dolj – fostul secretar general al AUR Dolj și-a anunțat candidatura la primăria Craiovei. În urma îndepărtării sale din AUR, Claudiu Vava este candidat la primăria Craiova pe listele partidului Pro România.

Claudiu Vava poate să întoarcă procentele politice în județ, fiind omul care a făcut performanță construind filiala AUR Dolj. A fost membru fondator și pe banii, pe timpul și pe relațiile lui l-a făcut pe Rindo Dămureanu deputat de Dolj, fiind, ca mulți alții, plin de speranță că AUR este un partid suveranist autentic. După toată munca depusă, a fost înlăturat prin manevre murdare de Ringo Dămureanu și chiar i s-a impus interdicție de a participa la evenimentele publice ale filialei pe care el a fondat-o în Dolj. Era să fie arestat de jandarmi în timp ce filma acest clip la un asemenea eveniment.

După experiența amară din AUR, decepționat dar cu dorință de schimbare, Claudiu Vava a căutat un alt vehicul politic prin care să-și ajute comunitatea, a încercat să construiască SOS Dolj, dar a avut surpriza neplăcută să dea peste președintele Manu Costache, care i-a interzis vehement să lovească în Ringo Dămureanu și în AUR și a făcut ce i-a stat în putință să-l excludă pe Claudiu Vava din tot ce înseamnă SOS la nivel județean și național.

După respingeri succesive, până la urmă a continuat lupta politică sub steagul Pro România, astfel Claudiu Vava a ajuns să fie candidat la primăria Craiova pe listele lor, fiind singura formațiune politică unde i s-a dat posibilitatea de a candida, celelalte partide politice părând compromise de mizeria politică actuală. Partidele politice “tradiționale” se tem evident că un candidat cu viziuni politice novatoare poate să canalizeze voturile oamenilor cinstiți spre schimbarea atât de necesară. Fără compromisuri, fără teama schimbării, fără teama de a lupta, el se poate impune în peisajul politic cu sprijinul voturilor acelora care vor înlăturarea cangrenei politicianismului.

 

Lovitură pentru mizeria politică din Dolj

Aptitudinile de organizator și experiența din teritoriu îl fac pe Claudiu Vava omul care poate da peste cap toate sondajele politice din Dolj.

“Omul ăsta nu obosește, nu știu de unde are energia asta. A ridicat filiala AUR de la zero, a scos în jur de 7%, pe banii și priceperea lui. L-a scos pe Ringo deputat și apoi Ringo l-a trădat mai rău ca Iuda pe Iisus. Îndepărtarea sa e o mare pierdere, pe care AUR o va resimți puternic. ” a declarat un apropiat al familiei Vava.

Criticând dur mizeria politică din Dolj, Claudiu Vava consideră că  “toți sunt o adunătură politică ce urmăresc interese personale. Sloganul nostru va fi “Nu vă cer să mă votați așa cum vă cer toți contracandidații mei, vă cer numai să conștientizați că dacă-i votați pe ei în continuare nu vom avea parte de schimbare nici noi și nici copiii noșțri. Am distrus viitorul nostru, o să distrugem și viitorul copiilor noștri dacă ne lăsam prostiți de mizeriile politice actuale.”

Claudiu Vava este candidat la Primăria Craiova

Fapte, nu vorbe

Printre faptele notabile ale candidatului Claudiu Vava se numără realizarea stadionului de atletism din Craiova.

Claudiu Vava este candidat la Primăria Craiova

Stadionul se află în vecinătatea arenei „Ion Oblemenco”, are o capacitate de 5.000 de locuri și poate găzdui inclusiv competiții internaționale. Este singura arenă din România dedicată exclusiv atletismului.

Un om – O voce – O portavoce vor schimba destinul politic românesc

Un alt proiect este PORTAVOCEA LUI VAVA cu scopul de a amplifica vocea românilor în viața cetății. “Vocea poporului trebuie să fie prezentă, relevantă și ascultată dacă vrem ca democrația noastră să fie autentică.” , a declarat Claudiu Vava pentru Explozivnews.

Portavocea lui Vava este “un podcast unde dezbatem problemele românilor și vocea lor o facem auzită!”, care poate fi accesat pe Facebook și TikTok.

Claudiu Vava este candidat la Primăria Craiova

De asemenea este președintele fondator al asociației “Îngerul Meu”, care a dezvoltat un proiect numit “Centrul de Socializare”.  Acest centru se află în Mercur, la etajul trei, unde copiii primesc lecții educative, o masă, limonadă, unde au loc activități specifice, copiii pot să participe la jocuri educative într-un mediu protejat. Tot în Mercur la etajul trei se află multe ateliere de creație și diverse evenimente pe teme de socializare destinate copiilor și adulților în același timp.

Asociația organizează evenimente, petreceri pentru copii, iar banii obținuți se investesc în alte acțiuni de caritate.

Claudiu Vava a descris câteva dintre activitățile centrului și asociației în cadrul unui interviu accesibil aici.

Întrebat de reporterii ExplozivNews care a fost motivul pentru care a decis să candideze de această dată în nume propriu, Claudiu Vava a declarat următoarele:

Vreau să arăt oltenilor adevărul și să scăpăm odată pentru totdeauna de mizeria politică din Dolj. Avem nevoie de o clasă politică curată, nu de gunoaie politice. Jur să le spun adevărul și numai adevărul, asa să-mi ajute Dumnezeu!

Reporter: Care este mesajul tău pentru cei te care acuză de traseism politic pentru că ai schimbat mai multe partide?

“Orice partid este un vehicul politic, o structură care permite implicarea politică, însă ceea ce contează sunt oamenii, comunitatea și măsura în care îți poți ajuta semenii. Nu m-am însurat cu niciun partid, dar iubesc România și urmăresc conștient misiunea pe care o am față de poporul român. Vă invit să judecați fondul, dincolo de formă. Să vă uitați la activitatea mea socială și culturală, să judecați pomul după roade și omul după fapte.”, a declarat Claudiu Vava pentru Explozivnews.

Suntem noi în stare să îl înțelegem și să-l susținem pe omul Claudiu Vava?

Check Also

Comunismul Autovehicular – Toate mașinile vor fi obligate din 2024 să aibă tehnologie de limitare a vitezei

Comunismul Autovehicular – Toate mașinile vor fi obligate din 2024 să aibă tehnologie de limitare …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *