Breaking News

Candidatul la primăria Craiovei, Claudiu Vava, dezvăluie cine este Iuda din SOS România!

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Claudiu Vava, candidat la primăria Craiova din partea Pro-România, a afișat un videoclip în care lui Manu Costache, președinte SOS Dolj, îi sunt atașate coarne de diavol. Pe fundalul videoclipului se aude vocea Dianei Șoșoacă invocând scena biblică în care Iuda l-a vândut pe Iisus.

După experiența amară din AUR, în care Claudiu Vava a fost înlăturat chiar de omul pe care a reușit să-l facă deputat (Ringo Dămureanu), a încercat să se alăture echipei SOS Dolj, unde a avut surpriza neplăcută să dea peste președintele Manu Costache, care i-a interzis vehement să lovească în Ringo și în AUR. Existența acestui pact de non-agresiune în județul Dolj între AUR și SOS nu a fost făcut public. Manu Costache s-a orientat să-l excludă pe Claudiu Vava din tot ce înseamnă SOS la nivel județean și național. Din cauza acestui tratament din partea unor partide care se pretind a fi suveraniste, Claudiu Vava a ajuns să candideze la primăria Craiova pe listele Pro România.

Istoria sa de organizator, proiectul de media independentă PORTAVOCEA LUI VAVA și asociația filantropică ÎNGERUL MEU fac din Claudiu Vava un adversar neobișnuit care face notă discordantă față de gunoaiele politice din județul Dolj.

Check Also

FĂRĂ PRECEDENT! Un candidat la primăria Craiova (Claudiu Vava) compară AUR Dolj cu un tomberon

Războiul politic se intensifică pe măsură ce se apropie alegerile locale, iar miza principală în …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *