Breaking News

Ninge în Aprilie! Zona în care stratul de zăpadă a ajuns să măsoare 52 cm

Ninge în Aprilie! Zona în care stratul de zăpadă a ajuns să măsoare 52 cm

Ninge în Aprilie! Zona în care stratul de zăpadă a ajuns să măsoare 52 cm

În județul Suceava a nins abundent, iar zăpada s-a așternut într-un strat gros în zona Palma și Pasul Mestecăniș.

În Maramureș, la peste 1.700 de metri altitudine, de câteva ore ploaia torențială s-a transformat într-o ninsoare abundentă. La stația meteo Iezer sunt înregistrate temperaturi negative, iar zăpada s-a așezat deja într-un stat consistent.

Și la Arieșeni, în Munții Apuseni, vremea s-a schimbat radical. Dacă marți erau temperaturi de peste 20 de grade Celsius, marți noapte a nins și pe dealuri s-a așternut un strat subțire de zăpadă.

În județul Cluj, pe Vârful Buscat, la cota 1.600 ninge de marți noapte. Temperaturile vor scădea până la -3 grade în zilele următoare, anunta meteorologii. Iar la Stația Meteo Vlădeasa, zăpada a atins deja un strat de câțiva centimetri.

În urmă cu două zile, la Timișoara au fost 30 de grade Celsius, în timp ce miercuri dimineață au fost numai 5. Societatea de termoficare a reluat încălzirea caloriferelor, în apartamentele racordate la rețea.

Și în zona Bâlea Lac a nins. Miercuri dimineață, stratul de zăpadă măsura 52 de centimetri, la peste 2.000 de metri în Munții Făgăraș.

Accesul la Bâlea Lac se face numai cu telecabina, dacă condiţiile meteo sunt favorabile. Deocamdată Transfăgărăşanul este închis circulaţiei pe porţiunea dintre Bâlea Cascadă şi Bâlea Lac.

Sursa: StirilePROTV

Check Also

Românii care stau la bloc trebuie să aibă un aparat obligatoriu sau vor fi amendați cu 1000 lei

Românii care stau la bloc trebuie să aibă un aparat obligatoriu sau vor fi amendați …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *