Breaking News

În timp ce unii politicieni își ridică averi și-și cumpără vile, Claudiu Vava candidat la primăria Craiova a înființat un centru pentru copii

În timp ce unii politicieni își ridică averi și-și cumpără vile, Claudiu Vava candidat la primăria Craiova a înființat un centru pentru copii

În contextul clasei politice din România și a goanei după averi din banul public, pare de necrezut că există filantropi care își folosesc capitalul să creeze centre pentru copii și să demareze acțiuni sociale. Claudiu Vava este candidat la primăria Craiova și are o istorie neașteptată față de reprezentanții obișnuiți ai clasei politice.

Acesta a înființat un centru pentru copii sub asociația “Îngerul Meu”, unde cei mici pot participa la activități specifice într-un mediu protejat, organizându-se jocuri, ateliere de creație și diverse evenimente care să încurajeze socializarea dintre copii.

Claudiu Vava nu și-a ascuns disprețul față de ‘mizeria politică‘ din Dolj și a avut repetate încercări de a ascede ca reprezentant al craiovenilor, dar a fost respins de celelalte partide. Ce șanse are un candidat la primăria Craiovei care este filantrop cu fapte concrete să câștige în fața caracatiței de interese din administrația județului?

Meciul se joacă pe 9 Iunie când craiovenii pot să răstoarne toate calculele politicienilor, cum a răsturnat Iisus mesele de schimbători de bani din casa Domnului.

Claudiu Vava a difuzat un mesaj cu ocazia sărbătorilor pascale dorindu-le privitorilor fericire și sănătate.

Dumnezeu este Iubire, iar unde este Iubire acolo este si Dumnezeu!, spune prezentarea paginii de Facebook a candidatului la primăria Craiova, Claudiu Vava.

Check Also

Comunismul Autovehicular – Toate mașinile vor fi obligate din 2024 să aibă tehnologie de limitare a vitezei

Comunismul Autovehicular – Toate mașinile vor fi obligate din 2024 să aibă tehnologie de limitare …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *