Breaking News

Jandarmeria a prins un bărbat în timp ce racola minore pentru video-chat

Jandarmeria a prins un bărbat în timp ce racola minore pentru video-chat

Jandarmeria a prins un bărbat în timp ce racola minore pentru video-chat

Un bărbat de 38 de ani a fost prins de jandarmi în timp ce aborda eleve cărora le împărţea pliante pentru videochat, în parcarea unui liceu din Iaşi.

El avea asupra sa substanţe interzise şi era însoțit de doi câini periculoşi, dintre care unul fără botniţă, astfel că a fost sancţionat şi dus la Poliţie, relatează News.ro.

„Un echipaj de jandarmi aflat în patrulare în zona unui liceu din Iaşi a observat, într-o parcare din apropiere, un bărbat care avea în lesă doi câini periculoşi, unul dintre ei neavând botniţă.

Apropiindu-se de bărbat, jandarmii au observat că acesta aborda pe stradă elevele liceului, împărţindu-le pliante de promovare a unui studio de videochat”, a arătat, marţi, Jandarmeria Română.

Fenomenul video-chat a luat amploare în România, aceasta fiind campioană mondială în acest domeniu. Președintele ANAF, Lucian Heiuș, a precizat că sunt 5.000 de firme care au acest obiect de activitate și 400.000 de persoane care lucrează în videochat.

În urma verificării identităţii acestuia în aplicaţia E-DAC, pe numele bărbatului în vârstă de 38 de ani a fost identificată o semnalare, motiv pentru care acesta a fost dus la Poliţie.

„De asemenea, în urma controlului corporal preventiv, asupra persoanei a fost găsită o folie de aluminiu împăturită, în interiorul căreia se afla o substanţă vegetală de culoare brun-verzuie. Pe numele bărbatului au fost întocmite actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere fără drept de substanţe cu efect psihoactiv, fiindu-i aplicată şi sancţiunea contravenţională pentru nerespectarea legislaţiei privind regimul câinilor periculoşi”, a menţionat sursa citată.

Sursa: Libertatea

Check Also

Comunismul Autovehicular – Toate mașinile vor fi obligate din 2024 să aibă tehnologie de limitare a vitezei

Comunismul Autovehicular – Toate mașinile vor fi obligate din 2024 să aibă tehnologie de limitare …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *