Breaking News

Oficialii Statului, raspandire de informatii false in cazul Caracal. Au protejat reteele de trafic de persoane?

Raspandirea de informatii false, conform Articolului 404 din Codul Penal al Romaniei, reprezinta INFRACTIUNE, cu atat mai mult cu cat impactul socio-psihic, rezultat in urma emiterii de informatii false de catre reprezentanti de frunte ai Statului Roman, prin efectul de masa creat (panica si haos), pune in pericol siguranta nationala, asa cum este ea definita in toate formele ei legislative! Mai pe romaneste spus, graba cu care Presedintele Romaniei, Primul Ministru, Sefa Adjuncta a DIICOT Structura Centrala, Ministrul Justitiei si purtatorul de cuvant al STS s-au repezit, inca din ziua rapirii (fara a exista probe oficiale care sa ateste ca cele doua tinere, Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, ar fi moarte), sa induca publicului larg certitudinea ca ele ar fi fost ucise de traficantul de la Caracal, ne creaza suspiciunea ca toti acestia au intentionat sa protejeze reteaua de trafic cu minore in scopul exploatarii sexuale!

Altfel nu se explica de ce un sef de Stat, un ministru al Justitiei, un Prim-Ministru, un reprezentat al STS si un sef al DIICOT s-au imbulzit (inca de a doua zi, cand nici macar Dinca nu fusese invatat sa spuna ca ar fi ucis) sa transmita familiilor condoleante, si sa emita public informatii FALSE referitoare la asa-zisele decese ale acestora!

Cu toate ca abia sambata 17 august, Institutul de Medicina Legala Mina Minovici din Bucuresti a transmis oficial Raportul de Expertiza referitor la oasele (doi dinți) ce se presupuneau ca ar fi fost ale Alexandrei, si a comunicat ca NU SE POATE STABILI DACA ADN-UL AR FI AL UNEIA SAU ALTEIA DINTRE CELE DOUA TINERE, personajele oficiale enumerate mai sus, cu cinism, iresponsabilitate si de ce sa nu avem suspiciunea ca si cu complicitate, si-au folosit functiile pentru a induce cetatenilor Romaniei faptul ca Alexandra si Luiza ar fi fost ucise, transmitand familiilor tinerelor fel de fel de aberatii! Inca o data: savarsind (oare pentru care miza?) o ditamai INFRACTIUNEA!

DE CE o declara Iohannis moarta pe Alexandra inca din data de 26 iulie (nici macar Dinca nu venise cu declaratia ca ar fi ucis-o, ea disparand cu doar o zi inante)? De ce purtatoarea de cuvant a STS facea acelasi lucru ca si Iohannis, tot in data de 26 iulie, si de ce Procurorul adjunct de la DIICOT Structura Centrala hop si ea cu aceeasi declaratie, urmata de Dancila? Si de ce Ana Birchall a mers pana intr-acolo incat sa isi incalce statulul de ministru, sa isi bage nasul in activitatea unui dosar ce nu era finalizat, si, culmea, sa ii sune personal pe parintii Alexandrei ca sa ii convinga ca fiica lor e moarta, mintind ca DIICOT a primit raportul de expertiza de la IML (raportul care nici nu exista), si raspandind informatii false cum ca ADN-ul ar fi al Alexandrei si mintind ca aceasta e moarta?

Pentru a nu exista neclaritati, va prezint cronologia raspandirii de informatii false de catre cei de mai sus:

Vineri, 26 iulie, purtatorul de cuvant al STS: “Doresc sa transmit, in primul rand, in numele intregului colectiv al Serviciului de Telecomunicatii Speciale, CONDOLEANTE familiilor pentru pierderea suferita!”, a transmis oficialul STS Mariana Pop.

Tot vineri, 26 iulie, comunicat al Presedintiei. “Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, este profund indurerat de tragedia petrecuta la Caracal si este revoltat de faptul ca, din cauza unor disfunctionalitati, autoritatile responsabile nu au reusit sa salveze o adolescenta care SI-A PIERDUT VIATA in conditii dramatice”, a transmis Administratia Prezidentiala.

In cursul aceleiasi zile, 26 iulie, Ministerul Justitiei posta pe pagina oficiala o informare de presa, reluata si pe pagina de Facebook: “Este o zi trista pentru noi, am luat la cunostinta din mass media despre aceasta situatie, respectiv PERDEREA UNEI VIETI OMENESTI. Cuvintele sunt insuficiente pentru a exprima mahnirea si regretul fata de aceasta crima oribila. Ministrul Justitiei prezinta sincere CONDOLEANTE familiei”, se arata in comunicatul MJ.

Vineri seara, tot in data de 26 iulie, seful Politiei Romane anunta ca a fost demis si ca ii pare rau ca Alexandra „a pierit”: „Imi pare rau ca A PIERIT aceasta fetita”, a spus Buda.

Sambata, 27 iulie, Viorica Dancila, Premierul Romaniei, declara: „In aceste zile, un suflet tanar, care putea fi salvat, A PLECAT DINTRE NOI. Le transmit CONDOLEANTE si toata compasiunea mea parintilor”.

Duminica, 28 iulie, procurorul-sef adjunct DIICOT, Georgiana Hosu, anunta, si ea cu emotie in glas: „In urma perchezitiei (CARE perchezitie, ca aia s-a facut dupa data de 30 iulie, in AUGUST), a fost gasit si un cercel in masina. Rusinos de-a dreptul, pentru un procuror, care mai e si seful adjunct al DIICOT-ului pe tara, sa nu stie un minim de procedura penala, si anume ca nu se putea pronunta asupra certitudinii unei crime, daca nu existau dovezi si probe STIINTIFICE, indiferent de aberatiile pe care le debita Dinca Gheorghe!

Si halucinatia colectiva a autoritatilor, nu se opreste aici, pentru ca vineri 2 august, Alexandru Cumpanasu, “unchiul” Alexandrei, a dat publicitatii un mesaj in care arata ca familia Alexandrei a PRIMIT VESTEA MORTII FETEI CHIAR DE LA ANA BIRCHALL.

In data de 5 august, Ana Birchall insasi spune: “A fost un gest normal si moral. Eu am pastrat o legatura stransa cu familia, cu Alex Cumpanasu. Am aflat de la DIICOT ca expertiza IML arata ca ADN-ul este al Alexandrei”! Deci, desi nu avea nicio proba, ministra Justitiei, mintind public ca a fost informata de catre DIICOT cu privire la un raport de expertiza NU EXISTA la acea ora in DIICOT, a incalcat si independenta justitiei (cum sa ceara un ministru care, pana la urma, e un politician, detalii dintr-un dosar penal CARE NU ERA FINALIZAT?), a calcat in picioare si separatia puterlor in Stat, si, ca si toti cei pe care i-am enumerat mai sus, A SAVARSIT O INFRACTIUNE!

CINE i-a informat pe Iohannis, Dancila, Hossu, Birchall, Pop si Buda ca fetele sunt moarte, sau, mai precis, CINE le-a dat ordinul pe unitate? De ce atata graba pe acest Stat Roman ca, prin reprezentatii lui, sa inmormanteze doi dinti, in loc sa considere, in primul rand, ca tinerele sunt in viata, ca ele sunt victimele unei retele de prostitutie si ca toate eforturile politiei romane si a procurorilor trebuiau indreptate catre cautarea lor, nu a “cadavrelor”.

Art. 404, Cod Penal, Comunicarea de informatii false:
Comunicarea sau raspandirea, prin orice mijloace, de stiri, date sau informatii false ori de documente falsificate, cunoscand caracterul fals al acestora, daca prin aceasta se pune in pericol securitatea nationala, se pedepseste cu inchisoarea de la unu la 5 ani.

Check Also

Urmează zile negre pentru Români – Deficitul guvernamental și datoria publică în plină creștere

Urmează zile negre pentru Români – Deficitul guvernamental și datoria publică în plină creștere România …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *