Breaking News
Ce ai făcut frate George Simion! Te-a atras Ringo Damureanu in capcană sau ai făcut-o asumat!?
Ce ai făcut frate George Simion! Te-a atras Ringo Damureanu in capcană sau ai făcut-o asumat!?

Conducerea AUR Dolj pusa la zid de Claudiu Vava

Claudiu Vava a postat un video pe reteaua de socializare in care Daniel Marinescu (tot membru AUR Dolj) nu a fost lasat sa intre la sedinta AUR Dolj, noteaza Jurnal de Craiova.

“Vin de la sediul AUR din Craiova. Am asteptat o persoana si cand a venit Domnul Ringo mi-a spus ca nu sunt binevenit acolo din cauza comportamentului sau ceva de genul si m-a dat afara pe usa. Am mers sa stau si eu la o sedinta sa vad despre ce este vorba.
Eu am mai fost acolo un an jumate, dar tot fiind probleme, se recidivând anumite probleme cu mai mulți oameni din zona noastră, adică tot timpul le creăm inconveniente la mai multe persoane.”, a mentionat Daniel Marinescu.

Atat Daniel Marinescu cat si o alta persoana au vrut sa participe la sedinta dar nu a fost posibila aceasta actiune ..

“Adica, prin faptul a avea nevoie de noi, numai cand plecam la Bucuresti, la manifestari sau tot felul de activitati, dupa astea, cand venea domnul George Simion la Craiova, nimacar nu ne anunta, nimeni nu baga in seama, nici macar pe grupuri nu anunta. Eram folositi ca pe niste sosete, ca sa folosesc un termenul așa mai neok. Iar când am cerut să facem filiala din zona noastră, am înțeles că nu se pot face, dar am dat susținere. A zis că nu il interesează pe el comunele și satele, pe el il intereseaza decât scăunelul acela cald de senator sau de deputat.”, a declarat Daniel Marinescu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *