Breaking News

Un deținut periculos de etnie maghiară a evadat în București!

Un deținut periculos de etnie maghiară a evadat în București!

Un deținut periculos de etnie maghiară a evadat în București!

Autoritățile din București sunt în alertă. Un individ deosebit de periculos, condamnat la 18 ani de închisoare pentru omor, a reușit să evadeze marți din ambulanța ce îl transporta de la penitenciarul Rahova, la o clinică medicală din sectorul 2.

Bărbatul se ascunde acum. Dacă îl întâniți, evitați să intrați în contact!, avertizează Poliția.

Evadatul pe care toată poliția din București îl căută se numește Zsombor Meszaros. Dacă îl vedeți, trebuie să știți că este extrem de periculos.

În 2017, Zsombor Meszaros și-a ucis iubita, o femeie de 46 de ani pe care o cunoscuse cu un an mai devreme, în Germania.

I-a ascuns trupul în portbagajul mașinii, pe care a abandonat-o apoi lângă sediul ISU din Satu Mare.
Marți, individul a evadat dintr-o ambulanță cu care fusese adus de la Spitalul Penitenicar Rahova la o clinică medicală privată din secotorul 2. S-a întâmplat pe Strada Ritmului, în jurul orei 15.00.

Surse din răndul poliției, ne-au declarat că Zsombor fusese adus la clinică împreună cu alți doi deținuți – un bărbat și o femeie – și când unul dintre aceștia era în unitatea medicală el a deschis ușa din spate a ambulanței cu ajutorul unei bucăți metalice de la o centură de siguranță.

Fotografia lui Zsombor Meszaros a fost trimisă tuturor echipajelor de poliție din București.

Forțe impresionate ale poliției, jandarmeriei îl caută pe acest individ periculos. Polițiștii ne-au transmis și semnalmentele sale, dar și o fotografie a acestuia la momentul în care a fost încarcerat. Atunci când a fugit ambulanță era îmbrăcat într-un tricou de culoare neagră cu un desen alb în zona pieptului, purta o vestă de culoare închisă, pantaloni de trening de culoare închisă și adidasi în culorile alb și roșu.

Zsombor Meszaros va fi căutat și în Satu Mare, acolo unde avea domiciliul în 2017, când a comis crima. La momentul respectiv toată comunitatea a fost îngrozită de gestul lui.

Zsombor nu și-a recunoscut inițial crima. Trupul iubitei lui a fost găsit după cinci zile.

Anul trecut, bărbatul a făcut o cerere de revizuire – ca să scape din închisoare. El a susținut că au fost descoperite fapte și împrejurări care nu au fost cunoscute la momentul în care a primit pedeapsa și că acestea dovedesc că hotărârea de condamnare este netemeinică.

Tribunalul Satu Mare i-a respins însă cererea.

Sursa: PROTV

Check Also

Comunismul Autovehicular – Toate mașinile vor fi obligate din 2024 să aibă tehnologie de limitare a vitezei

Comunismul Autovehicular – Toate mașinile vor fi obligate din 2024 să aibă tehnologie de limitare …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *